Home » Agenda » Fotobespreking

De kunst van het bespreken van foto's

Durf jij het aan om je foto’s te laten beoordelen door anderen? Tijdens deze avond leer je technieken en richtlijnen om je eigen foto’s en die van anderen  te kunnen beoordelen. Na een boeiende presentatie over de kunst van het analyseren van foto’s, gaan we aan de slag met de foto’s die je vooraf hebt ingestuurd. Tijdens alle fotoreizen die ik heb georganiseerd, is de fotobespreking een van de vaste onderdelen. De deelnemers ervaren keer op keer dat juist de fotobespreking een van de meest leerzame onderdelen is. Ontvang tips, aanbevelingen en wellicht opbouwende kritiek op jouw foto's. In een soort café-achtige setting  houden we het natuurlijk niet droog.  Want onder het genot van een hapje en drankje wordt het namelijk nog interessanter.

De opzet

We zijn met maximaal drie personen. Iedereen levert vooraf 4 foto's aan. Na de presentatie waarin je tips en trucs ontvangt hoe je een foto kan analyseren, gaan we de 12 foto's bespreken. Je leert beslist anders te kijken en met de feedback van anderen breng je jouw foto's beslist op een hoger niveau.

   

   Inschrijven

   Zorg dat je erbij bent. Er is plaats voor max 3 personen per workshop. (zolang de coronamaatregelen van kracht zijn)

   Locatie, prijs en info

   De deelname over deze bijzondere avond is  € 20,-. Plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Inloop is vanaf  19.45 uur. We starten om 20.00 uur en rond 22.00 uur houden we er mee op.