Home » Agenda » Fotowandeling Den Haag TTL

Fotowandeling Den Haag TTL

Een geweldige belevenis...

Jouw kans om andere fotografen te ontmoeten en de mooiste plekken te fotograferen in Den Haag. Ik neem je mee naar de beste fotospots in het centrum en geef je aanwijzingen hoe je deze het beste kan fotograferen. Vorig jaar waren deze wandelingen erg populair. Er komen er nog veel meer in het zomerseizoen!
Je beleeft niet alleen de hoogtepunten van wat Den Haag te bieden heeft, maar je leert ook deze op een originele manier te fotograferen.  Het antwoord op de vraag: Wat is nu het beste standpunt? En welk diafragma kan ik het best gebruiken?  De fotowandeling is speciaal geschikt voor (amateur)fotografen die het heerlijk vinden om inspiratie op te doen.

Het programma

We starten om 13.00 uur in mijn foto-atelier aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag.  Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier, is dit een mooie start. We maken kort kennis met elkaar en ik geef een korte presentatie. Om 13.45 uur gaan we echt op stap.  Rond 16.00 uur houden we er mee op. 

Benodigdheden

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met iedere camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera en compact camera). Ook met een smartphone is deze wandeling aan te bevelen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor persoonlijk begeleiding, want de groep is nooit groter dan 7 personen.

Waar voor je geld?

Heb ik je enthousiast gemaakt en zou je graag willen deelnemen?  De wandeling boek je voor €25,- p.p. Dit is inclusief koffie en iets extra's voor onderweg. Het minimum aantal deelnemers om deze wandeling door te laten gaan is vijf. Bij grote belangstelling worden nieuwe data bekend gemaakt.

De kleine lettertjes

Ben je met een groep van meer dan 4 personen, dan is het ook mogelijk op een ander tijdstip te reserveren. De wandeling gaat niet door bij extreem slecht weer. Je krijgt uiteraard je geld terug of we zoeken naar een alternatief. Maar met een beetje regen wordt fotograferen nog veel leuker, dus het moet wel echt gaan sneeuwen of ijzelen! Hoe groot is die kans? Oh ja... waar staat TTL voor? TTL is een Engelse term uit de fotografie. De afkorting is Through The Lens. Zo leer je nog eens wat.