Verslag WS Creatieve fotografie

Ik wist het van te voren... Aan het eind van de workshop is het minstens nog een uur opruimen om de studio weer enigszins toonbaar te krijgen. Eigen schuld, want als je met macaroni, paperclips, smarties, klotsende glazen, ecoline-inkt en kiwi's gaat werken, dan is het vragen om ellende. En was het het waard? Aan de reacties van de deelnemers te zien was het een zeer geslaagde dag. Er zijn werkelijk prachtige foto's gemaakt. Reden genoeg om deze workshop binnenkort wederom op het programma te zetten.

Lees meer »

Verslag Workshop Portretfotografie

Zaterdag 25 januari 2020 stond de workshop Portretfotografie op het programma. Voor deze workshop hadden 7 mensen zich ingeschreven en dat was tevens het maximaal aantal deelnemers. Een verslag van de dag...

Lees meer »

Verslag WS Rembrandtlicht

Donderdag 9 januari organiseerde ik de workshop "Op zoek naar het Rembrandtlicht". Na een boeiende presentatie en een live fotoshoot, konden de 5 deelnemers helemaal los.

Lees meer »

Verslag workshop Flitsfotografie

Zaterdag 11 januari 2020 stond de workshop Flitsfotografie weer op het programma. Wederom ben ik ben de uitdaging aangegaan met de deelnemers om nooit meer de deur achter je dicht te trekken zonder een flitser.

Lees meer »