Verslag WS Creatieve fotografie

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 19:35

Ik wist het van te voren... Aan het eind van de workshop is het minstens nog een uur opruimen om de studio weer enigszins toonbaar te krijgen. Eigen schuld, want als je met macaroni, paperclips, smarties, klotsende glazen, ecoline-inkt en kiwi's gaat werken, dan is het vragen om ellende. En was het het waard? Aan de reacties van de deelnemers te zien was het een zeer geslaagde dag. Er zijn werkelijk prachtige foto's gemaakt. Reden genoeg om deze workshop binnenkort wederom op het programma te zetten.

 

Hey Allemaal

Ik vond het heel gezellig met jullie Bedankt daarvoor Ook jij Marcel heel hartelijk bedankt dat we mochten spelen en rotzooi maken en voor de vele info die je vandaag gestuurd hebt. Mochten jullie interesse hebben Ik ben te vinden op facebook. Daar staan ook mijn foto’s van deze dag. Misschien tot een volgende keer

Groetjes Marina Pijpers

 

Marcel:  bedankt voor alle info en iedereen bedankt voor de leuke zaterdag!

Hartelijke groet en wellicht tot ziens!

 

Hoi allen,

Ik vond het zaterdag echt een heerlijke dag! En een dag erna nog eens lekker veel info, software en overlays.  De gekozen zonnebril was achteraf een schot in de roos, die heb ik gefotografeerd met het rode servet met stippen. Al een heleboel bewerkingen op de Ipad gemaakt. De groene kiwi’s deden het ook goed in combinatie met blauw. 

In de online map kunnen kunnen wat van mijn resultaten bekijken. 

https://1drv.ms/u/s!AmKhtZezU068gr5cZPp2oDH5kSt5nQ?e=gsErp9

Alle succes verder met de fotografie en wellicht nog eens tot ziens,

Hartelijke groet,

Gerda Hanemaaijer

 

Hallo mede cursisten,

Hartelijk dank voor de gezellige en vooral creatieve dag. Ik heb er weer veel van op gestoken en ben extra gemotiveerd weer om creatief aan de slag te gaan thuis.Complimenten aan iedereen voor de resultaten die ik voorbij heb zien komen. Ze zien er zeer professioneel uit. In de bijlage een paar van mijn geschoten plaatjes. Jammer dat ik te laat ben met insturen voor de nieuwsbrief, maar ik moest echt even bijkomen van deze intensieve dag. Ben nog wel benieuwd wat jullie van mijn serie vinden. Dank ook aan Marcel voor de organisatie, het voelde alsof ik even een dagje op vakantie was, zeker met die heerlijke lunch erbij.

Creatieve groet,

Mandy Kuik

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.