CORONA-update d.d. 22-03-2021

Helaas moet ik mededelen dat de workshops, cursussen en lezingen die gepland staan t/m 30 april komen te vervallen. Dit i.v.m. de maatregelen die het RIVM heeft opgelegd om het virus te bestrijden. De mensen die zich voor een of meerdere workshops hebben ingeschreven, worden zeer binnenkort per e-mail nader geïnformeerd. Uiteraard worden alle eerder geplande workshops en cursussen op een later tijdstip opnieuw aangeboden, zodra er weer perspectief is. Ik vind het ongelooflijk jammer, maar het is op dit moment niet anders.

PRIVÉLES

Rekening houdend met alle richtlijnen van het RIVM, de protocollen van de vakbond voor fotografen en de richtlijnen van de Nobtra, heb ik besloten om wel  1 op 1 cursussen veilig en verantwoord door te kunnen laten gaan. Tot het moment de regels weer versoepeld worden, geef ik dus wel privécursussen. De mensen die nu een cursus in februari hebben geboekt, krijgen dus de mogelijkheid om de cursus alsnog privé (1 op 1) te volgen zonder meerkosten. Binnenkort worden zij daarover persoonlijk bericht. De ruimte van Fotoschool Den Haag is coronaproof en de cursusinhoud (en het materiaal) is hierop al helemaal afgestemd.

De richtlijnen voor het veilig en verantwoord volgen van de  1 op 1 cursus:

  1. Draag een mondkapje op de locatie tot je op je plek zit.

  2. Was iedere keer voordat je de trainingsruimte betreedt je handen!

  3. Voel je je niet lekker, verlaat dan alsjeblieft de training.

  4. Houd voortdurend 1,5 meter afstand tot elkaar.

  5. Je krijgt een eigen vaste zitplaats.

  6. Houd je aan de looproute(s) die de trainer aangeeft.

  7. Wees alert en herinner elkaar actief en vriendelijk aan de 1,5 meter afstand.

  8. Gebruik vooral je gezonde verstand en neem je verantwoordelijkheid.

Hopelijk wordt het snel weer 'normaal'.

 

Nogmaals wil ik benadrukken dat ik er alles aan ga doen om, zodra het kan, weer nieuwe data in te plannen. Alle inschrijvingen blijven onbeperkt geldig!

Marcel  van Berkel / Fotoschool Den Haag