• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Flitsnieuws

FLITSNIEUWS

 

Samenwerking met Sonja van Driel

De komende maanden is er heel veel te beleven op het gebied van flitsfotografie. Fotoschool Den Haag is een samenwerkingsverband aangegaan met Sonja van Driel. Sonja is de goeroe op het gebied van Flitsfotografie. Voor fotografen die zich willen ontwikkelen zijn de instructieboeken van Sonja van Driel een absolute aanrader. Met name haar boeken over flitsfotografie zijn populair en worden met maar liefst vijf sterren bekroond. Ze blinken uit door een heldere uitleg maar vooral de stap-voor-stap oefeningen die je met je eigen flitser uitvoert.

Sonja is bereid gevonden om speciaal voor jullie een aantrekkelijk aanbod te doen. Bestel je een van haar boeken, dan kun je profiteren van 10% korting. Surf naar haar webwinkel en gebruik de volgende kortingscode: beeldconnect


Vier workshops / cursussen FLITSFOTOGRAFIE

Fotoschool Den haag heeft nu maar liefst vier workshops / cursussen in haar assortiment.  Wil jij je flitser inzetten als creatief instrument? Heb je geen idee wat je met je flitser allemaal kan doen? Wil je (extra) flitstechnieken leren of heb je genoeg aan een basiscursus? Het kan niet anders dan dat er iets voor je bij zit. Coronaproof uiteraard (dus kleine groepjes ). Je kunt kiezen uit vele data. Dit is het aanbod:

 

BASIS (dagdeel)

LEER FOTOGRAFEREN IN 1 DAG

FLITSTECHNIEKEN  (dagdeel)

DRAADLOOS FLITSEN (dagdeel)