• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Betere vakantiefoto's

Workshop "Betere (vakantie)foto's'

 

Je hebt heel veel geld uitgegeven voor een dure vakantie. Het moet een fantastische herinnering worden. Tja, dan is een kleine investering heel veel waard om straks prachtige foto's te kunnen laten zien.  In een boeiende presentatie, waarin je heel veel bruikbare tips en trucs ontvangt, laat ik je zien hoe je je vakantiefoto's naar een hoger niveau tilt. Geen ingewikkelde materie, maar begrijpelijk voor iedereen. Ik durf de uitdaging aan te gaan dat je heel veel inspiratie opdoet om straks aan de slag te gaan. 

Na de presentatie maken we een wandeling langs de hoogtepunten van Den Haag, zodat we direct e.e.a. kunnen uitproberen.

Het programma

Deze workshop wordt 's middags of 's avonds gegeven. Kies je voor een middag, dan starten we om 14.00 uur. Kies je voor een avond, dan starten we om 20.00 uur. Vertrekpunt is mijn foto-atelier aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag.  Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier, is dit een mooie start. We maken kort kennis met elkaar om vervolgens een start te maken met de presentatie.  Daarna gaan we op stap. De middagsessie duurt ongeveer tot 16.00 uur. De avondsessie tot 22.30 uur.

Benodigdheden

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met iedere camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera en compact camera). Zelfs met een smartphone is deze workshop een aanrader!

Waar voor je geld?

Heb ik je enthousiast gemaakt en zou je graag willen deelnemen?  Deze workshop boek je  voor €30,- p.p. Dit is inclusief koffie en iets extra's voor onderweg.  Het minimum aantal deelnemers om deze wandeling door te laten gaan is vijf. Bij grote belangstelling worden nieuwe data bekend gemaakt.

De kleine lettertjes

Ben je met een groep van meer dan 4 personen, dan is het ook mogelijk op een ander tijdstip te reserveren.

De wandeling gaat niet door bij extreem slecht weer. Je krijgt uiteraard je geld terug of we zoeken naar een alternatief. Maar met een beetje regen wordt fotograferen nog veel leuker, dus het moet wel echt gaan sneeuwen of ijzelen! Hoe groot is die kans?