Creatieve Kerstworkshop

 

Na het succes van vorig jaar, gaan we natuurlijk ook dit jaar weer de traditionele Creatieve Kerstworkshop organiseren. Onder het genot van een glas Gluhwein en een lekkere Kerstkrans, gaan we ook dit jaar er weer een feestje van maken. Maak je eigen Kerstkaart, ga aan de slag met klotsende kerstballen en/of bouw je eigen (kerst)stilleven. We gaan werken met diverse (kerst)materialen, bloemen en vloeistoffen in de wetenschap dat het aan het einde van de workshop een gezellige puinhoop is.  

Inspiratie en creativiteit

Als je ooit een basiscursus fotografie hebt gedaan, of iets verder bent gekomen dan je handleiding, dan weet je dat er heel wat regels zijn om een (goede) foto te maken. Het leuke van deze workshop is dat we vooral  van de regels gaan afwijken. Aan de hand van een aantal  voorbeelden laat ik je zien wat  je allemaal kan doen om hele bijzondere (Kerst)foto's te maken. Maar daarnaast geef ik je ook tips en trucs hoe je jezelf kan uitdagen en inspiratie kan krijgen om je camera optimaal te benutten. Het wordt dus een echte workshop! Gedurende de middag staan er diverse opstellingen in de studio, zodat je lekker kan experimenteren met licht, materiaal, achtergronden, etc. We gaan bizarre foto's maken, dus trek niet je mooiste kleding aan!

Wat heb je nodig?

Welke camera je hebt maakt niet uit, maar een camera waarmee je de sluitertijd en diafragma handmatig kan aanpassen is wel een pré.  Alle extra materialen die we gaan gebruiken worden door mij beschikbaar gesteld.

Locatie

Plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken.  We starten om 13.00 uur en rond 16.15 uur ronden we de workshop af.

Prijs en info

De workshop kost €59,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, hapjes en drankjes.  Iedereen die zijn of haar camera weet te bedienen kan meedoen. De groepsgrootte is maximaal zes personen. Indien de workshop vol is, worden nieuwe data bekend gemaakt.