• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Fotovaartocht

Den Haag van onderen

De definitie van uniek is: Enig in zijn soort. Laat dat nu precies van toepassing zijn voor de vaartocht langs alle hoogtepunten van Den Haag. De bijzondere samenwerking met Ga Den Haag en Stichting De Ooievaart maakt het mogelijk om onder begeleiding van een professionele ervaren fotograaf Den Haag vanuit een boot te fotograferen. Vanuit een boot is het perspectief namelijk compleet verschillend dan bijvoorbeeld tijdens een wandeling of fietstocht. Je fotografeert mensen, objecten en gebouwen vanuit een laag standpunt en dat zorgt dat jouw foto’s straks heel bijzonder worden. Heb je al eens een fiets van onderen gefotografeerd? Of heb je al eens het lijnenspel aan de onderzijde van een brug vastgelegd? Natuurlijk leggen we speciaal voor jou de boot stil op plekken die Den Haag zo bijzonder maakt en de moeite waard zijn om te fotograferen. Beleef deze unieke ervaring.

Hoe boek je deze speciale rondvaart?

Deze speciale rondvaart wordt een aantal keren per jaar aangeboden op een vaste datum. Reserveer nu je plek voor een van de aangegeven vaste data. Je ontvangt een bevestiging waarna de gegevens worden doorgestuurd naar Ga Den Haag. Zodra de boot de minimale bezetting heeft, ontvang je het definitieve bewijs van deelname, de factuur en nadere informatie. Deze speciale rondvaart gaat door bij een minimum aantal van 10 personen. Uiteraard volgen we de richtlijnen m.b.t. het Coronavirus.

Wat kan je verwachten?

Je wordt, afhankelijk van de datum en het tijdstip, twintig minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats van de boot. Het adres is Bierkade 18b in Den Haag. We maken kort kennis met elkaar, gaan aan boord en daar ontvang je een uitgebreide informatie-set over fotografie. Deze minicursus fotografie helpt je om voortaan betere en mooiere foto's te maken. Behalve fototips geeft een gids onderweg ook nog uitleg over de diverse beroemde hotspots.

Deelname aan deze fotovaartocht kan gewoon met je smartphone of Iphone, maar met een 'echte' camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera) wordt het natuurlijk helemaal interessant. Tijdens de rondvaart krijg je zeer bruikbare tips, trucs en aanwijzingen om je foto's naar een hoger niveau te tillen. Je leert anders kijken en dat maakt deze fotorondvaart zo uniek. We komen werkelijk van alles tegen. Van natuur tot textuur, van straatfotografie tot architectuurfotografie. Weer terug aan wal ben je in het bezit van hele bijzondere foto's. Zo maak je ze niet vaak, hoor!

Wat kost het?

Deze bijzondere fotovaartocht kost €45,- per persoon en duurt ca. twee uur. De boot vertrekt in de zomermaanden om 17:00 uur. In oktober om 16:00 uur.

 

SPECIAAL ARRANGEMENT

Nog leuker wordt het om na de rondvaart een hapje te eten. Restaurant Werelds heeft een heerlijk driegangendiner samengesteld, exclusief voor deze fotorondvaart! Geniet van je diner in dit gezellige en hoogwaardige restaurant aan de Avenue Culinaire, ofwel de Bierkade in Den Haag. Voor de zonnige en warme dagen is er een groot terras aan de gracht, maar als het wat frisser is kun je ook binnen gezellig vertoeven!

Je diner bestaat uit:

  • Voorgerecht

Krokant gebakken buikspek met atjar en huisgemaakte BBQ saus

Op de huid gebakken schelvisfilet met couscous en muntolie

Krokante falafel met rode bietjes en tahinisaus

 

  • Hoofdgerecht

Gegrilde diamanthaas met parelgort risotto, paksoi en rodewijnjus

Vis van het seizoen met hush-puppies, boontjes en tomatensalsa

Spinazie-feta taartje met groentengyoza's en teriyaki

 

  • Dessert

Sticky bananencake met boerenjongens en zure-roomijs

 

                                              ********

 

Dit arrangement (bestaande uit de rondvaart en diner) kost €62,50. 

 

N.B. Het is ook mogelijk de fotorondvaart zakelijk te boeken op een andere datum, bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit. In dat geval neem je contact op met Ga Den Haag. Tel. 070 747 0102.  Daar vertellen ze je graag wat de  mogelijkheden zijn.

N.B. Alle foto's zijn gemaakt tijdens de rondvaart op 9 juni 2021. Een kleine greep wat je mag en kan verwachten.