• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Fotovaartocht Den Haag Ondersteboven

Ondersteboven van Den Haag

 

Uniek in het programma is deze fotovaartocht langs alle hoogtepunten van Den Haag. De bijzondere samenwerking met Ga Den Haag en Stichting De Ooievaart maakt het mogelijk om onder begeleiding van een professionele ervaren fotograaf Den Haag vanuit een boot te fotograferen. Vanuit een boot is het perspectief namelijk compleet verschillend dan bijvoorbeeld tijdens een wandeling of fietstocht. Je fotografeert mensen, objecten en gebouwen vanuit een laag standpunt en dat zorgt dat jouw foto’s straks heel bijzonder worden. Heb je al eens een fiets van onderen gefotografeerd? Of heb je al eens het lijnenspel aan de onderzijde van een brug vastgelegd? Natuurlijk leggen we speciaal voor jou de boot stil op plekken die Den Haag zo bijzonder maakt. Beleef deze unieke ervaring.

Hoe boek je deze speciale rondvaart?

Deze speciale rondvaart wordt een aantal keren per jaar aangeboden op een vaste datum. Boeken doe je via de site van de Ooievaart. Klik op deze link en je komt automatisch op de juiste plek. Maar natuurlijk is deze speciale fotorondvaart ook als groepsarrangement te boeken. In dat geval is het handig om even contact te zoeken met de Ooievaart.

Uiteraard volgen we de richtlijnen m.b.t. het Coronavirus. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we in de zomermaanden van start.

Wat kan je verwachten?

Je wordt, afhankelijk van de datum en het tijdstip, twintig minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats van de boot. Het adres is Bierkade 18 in Den Haag.  We maken kort kennis met elkaar en je ontvangt een uitgebreide informatie-set over fotografie. Deze minicursus fotografie helpt je om voortaan betere en mooiere foto's te maken.

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met je smartphone, Iphone, of tablet. Maar heb je een 'echte' camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera) dan is deze fotorondvaart natuurlijk ook zeer geschikt!  Tijdens de rondvaart krijg je bovendien zeer bruikbare tips, trucs en aanwijzingen om je foto's naar een hoger niveau te tillen. Je leert anders kijken en dat maakt deze fotorondvaart zo uniek. De fotorondvaart duurt ca. twee uur.

De kleine lettertjes

De fotorondvaart gaat niet door bij extreem slecht weer. Je krijgt uiteraard je geld terug of we zoeken naar een alternatief. Maar met een beetje regen wordt fotograferen nog veel leuker.