• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Privécursus Leer je camera kennen

Privécursus "Leer je camera kennen"

Help, ik heb een nieuwe camera!

Je schaft een dure camera aan. Tegenwoordig zit er niet eens meer een fatsoenlijke handleiding bij. Al die knopjes en al die opties in het menu. Waar begin je in godesnaam?  HERKENBAAR?  Ok, dan is deze privécursus echt iets voor jou. Ik help je om al die knoppen te doorgronden. Maar ik eer je ook waarom het niet zo'n goed idee is om op de automatische stand te fotograferen. (en dat staat niet in de handleiding!) Je hebt een hoop geld betaald voor een camera, dus haal er dan ook alles uit!

Deze cursus is voor alle beginnende fotografen die nieuwsgierig zijn in de verschillende functies van je camera.  Tijdens deze cursus leer je hoe, wanneer en waarom je je diafragma, sluitertijd en iso moet gebruiken. Een mix van theorie en praktijk zorgt er voor dat je straks alle vaardigheden bezit om (bijna) nooit meer de automatische stand te gebruiken.  Natuurlijk krijg je een aantal opdrachten mee zodat je kan oefenen.Daarnaast 'wandelen' we door het menu van je camera en kijken we wat wel en niet handig is om in te stellen.

Ben je helemaal om en wil je meer leren over fotografie, dan heb je nu de basis om een vervolgles te volgen. 

Locatie

De plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM, zodat de 1,5 meter afstand wordt nageleefd.

Prijs en info

Deze privé-cursus "Leer je camera kennen" duurt ca. 3 uur en kost € 120,-. Na inschrijving neem ik contact met je op om een geschikte datum en tijdstip te vinden. De cursus kan gepland worden op ieder gewenst dagdeel. Ook in het weekend of 's avonds.