• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Reisfotografie

Presentatie Reisfotografie

We mogen straks weer op reis! Eindelijk. Je hebt er zo lang op gewacht en de komende vakantie moet dan ook echt een fantastische herinnering worden. Tja, dan is een kleine investering heel veel waard om straks prachtige foto's te kunnen laten zien.

In een boeiende presentatie, waarin je heel veel bruikbare tips en trucs ontvangt, laat ik je zien hoe je je (vakantie)foto's naar een hoger niveau tilt. Geen ingewikkelde materie, maar begrijpelijk voor iedereen. Ik durf de uitdaging aan te gaan dat je heel veel inspiratie opdoet om straks aan de slag te gaan. 

Het programma

Deze twee uur durende presentatie wordt een aantal keren per jaar gegeven  Kies je voor een middag, dan starten we om 14.00 uur. Kies je voor een avond, dan starten we om 20.00 uur. Plaats van handeling is het foto-atelier aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag.  Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier. Na de presentatie is er nog tijd om even na te borrelen.

Voor wie?

Deze presentatie is geschikt voor iedereen die van fotograferen houdt en straks betere foto's op reis wil gaan maken.  Of je nu een smartphone of een dure spiegelreflex hebt, het maakt niet uit. Aan de hand van heel veel voorbeelden, ontvang je heel veel waardevolle tips en trucs en vooral veel inspiratie.  Bovendien is het natuurlijk heel erg leuk om andere fotografen te leren kennen en jullie ervaring te delen.

Waar voor je geld?

Heb ik je enthousiast gemaakt en zou je graag willen deelnemen?  Schrijf je dan in voor deze presentatie. Hij kost €25,--   I.v.m. de nog geldende regels is de groep nooit groter dan 4 personen. Veilig op anderhalve meter, dus. Bij grote belangstelling worden nieuwe data bekend gemaakt.