• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Smartphone wandeling Den Haag

Smartphone wandeling Den Haag

Het zomerseizoen komt er weer aan. Hoogste tijd om er weer op uit te trekken. Al eens gedacht aan Den Haag? Den Haag is zo fotogeniek, maar hoe krijg je al die hotspots goed op de foto?  Gewoon met je smartphone natuurlijk!  Wandel onder begeleiding van een professioneel fotograaf mee naar de beste fotospots in het centrum. Je ontvangt aanwijzingen hoe je deze het beste kan fotograferen. Je krijgt tips en trucs hoe je met je I-phone of Androidtoestel fantastische foto's kan maken. Zo beleef je  niet alleen de hoogtepunten van wat Den Haag te bieden heeft, maar je leert ook deze op een originele manier te fotograferen.  Het antwoord op de vraag: Wat is nu het beste standpunt? Hoe kan ik mij onderscheiden? Hoe vertel ik een verhaal met mijn foto’s? En hoe krijg je de “wow”-factor?

Het programma

We beginnen om 13.00 uur in mijn foto-atelier aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag. Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier, is dit een mooie start. We maken kort kennis met elkaar en starten met een korte presentatie over smartphonefotografie. Waar moet je op letten, hoe leer je anders te kijken, etc. Je ontvangt na de presentatie een uitgebreide informatie-set over Smartphone-fotografie. Een minicursus die je voortaan kan gebruiken om veel betere en mooiere foto's te maken met je mobiele telefoon. Het document bevat zeer bruikbare tips en trucs om je foto's naar een hoger niveau te tillen. Na de presentatie gaan we om ca. 13.45 uur  echt op stap. Rond 16.00 uur zijn we weer terug. 

Benodigdheden

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met je smartphone, Iphone, of tablet. Maar heb je een 'echte' camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera of compact camera) dan is deze fotowandeling natuurlijk ook zeer geschikt! Tijdens de wandeling is er ruimte voor persoonlijk begeleiding, want de groep is nooit groter dan 8 personen. N.B. Zolang de coronamaatregelen van toepassing zijn is de groepsgrootte max 4 personen. Meer versoepelingen? Een grote groepje...

Waar voor je geld?

Heb ik je enthousiast gemaakt en zou je graag willen deelnemen?  De wandeling boek je voor €30,- p.p. Dit is inclusief iets extra's voor onderweg en de uitgebreide informatie-set over smartphonefotografie.

De kleine lettertjes

De wandeling gaat niet door bij extreem slecht weer. Je krijgt uiteraard je geld terug of we zoeken naar een alternatief. Maar met een beetje regen wordt fotograferen nog veel leuker, dus het moet wel echt gaan sneeuwen of ijzelen! Hoe groot is die kans? De wandeling gaat door bij een minimum van vier personen.