Laatste nieuws:

  • De fotocursus in de Vogezen in september zit bijna vol. Nog 1 plek.  Mail als je belangstelling hebt!

  • Herfstreis Vogezen in Frankrijk is nu te boeken! Een hele mooie ervaring! Nog 3 plekken

  • De fotoboot gaat weer varen! Inschrijven maar en klim aan boord...

  • Nieuwe datum flitscursus in Bunnik (Utrecht): 9 september 2023

  • FOTOWEEKEND Den Haag d.d. 7 en 8 oktober: Nog vier plekken

  • Nieuw: Cursus Straatfotografie in 2 delen

Bij Fotoschool Den Haag gaat het er niet om de beste fotograaf ter wereld te worden. De cursussen, workshops en fotoreizen zijn vooral gericht op mensen die geïnspireerd willen worden en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van fotografie. Met en van elkaar willen leren, ongeacht of je beginner of gevorderd fotograaf bent. Verbinding door verbeelding, daar draait het om. Betaalbaar, laagdrempelig en van goede kwaliteit. Bekijk het ruime aanbod...er is vast iets voor je bij.


Fotocursussen

Heb je net een dure camera gekocht en kom je niet verder dan steeds maar weer foto’s te maken in de automatische stand? Zou je je camera beter willen kennen?  Zou je willen leren hoe je creatieve foto's kunt maken? Of wellicht heb je de basiskennis, maar zou je net een stap verder willen? Fotoschool Den Haag biedt meerdere cursussen.  Zowel privé als klassikaal. Jij bepaalt wat bij je past.


Spooky!

Avondwandeling Den Haag

€ 35,00
Spooky!

Avondwandeling Den Haag

€ 35,00

Avondwandeling Den Haag

Heb je net een dure camera gekocht en kom je niet verder dan steeds maar weer foto’s te maken in de automatische stand? Zou je je camera beter willen kennen?  Zou je willen leren hoe je creatieve foto's kunt maken? Of wellicht heb je de basiskennis, maar zou je net een stap verder willen? Fotoschool Den Haag biedt meerdere cursussen.  Zowel privé als klassikaal. Jij bepaalt wat bij je past.


"Wat een leuke, gezellige, leerzame cursus was dit. Ik heb in 2 avonden zoveel geleerd. Ik ga me in het najaar zeker inschrijven voor vervolgcursussen. Je krijgt gewoon zin om fulltime met je camera bezig te zijn en fantastische foto's te maken. Zeker nu ik zoveel meer met mijn camera kan."

Amanda


Fotoworkshops

Bij Fotoschool Den Haag zijn er heel wat workshops te volgen. Heb je de basis een beetje onder de knie, dan is het wellicht leuk om eens te kijken en te ervaren wat je allemaal met je camera kan doen.  Een workshop is geen cursus! Je gaat namelijk zelf aan de slag. Het is aan jou om de keuze te maken. Een technische of toch liever een creatieve workshop? Of allebei?

 

"In de laatste maand drie verschillende workshops bij Marcel gevolgd en niet zonder reden. Wat heerlijk om zo met fotografie bezig te zijn. Marcel is super fijn en ik kom zeker nog een keer terug! "

Caroline de Winter


Foto Specials

Het organiseren van een fotoreis is misschien wel het leukste om te doen.  Steeds op zoek naar nieuwe plekken en mooie uitdagingen. Fotoreizen zijn best (en soms te) duur.  Fotoschool Den Haag probeert  een fotoreis betaalbaar te maken en te houden voor iedereen met als doel  de deelnemers een waardevolle  en leerzame beleving te bieden.

 

"Mezelf de fotoreis naar de Vogezen cadeau gedaan en ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Super locatie, mooie omgeving, lekker eten....en dan de begeleiding van Marcel. Alles komt aan bod en ik heb mega veel geleerd, ik ben opnieuw geïnspireerd en mijn fun in fotograferen is terug van weg geweest. Marcel, ontzettend bedankt voor je enthousiasme, je kennis en kunde, je inzet en dit was niet mijn laatste fotoreis."

Mélanie Veenman 

 

Yvonne Smit Jansen schreef:

Ben je op zoek naar een betaalbare fotoreis op een niet zo'n grote afstand van Nederland? Schrijf je dan in voor het fotoweekend naar de Opaalkust in Frankrijk.
Fotograaf Marcel neemt je mee naar de mooiste plekken en onder zijn professionele leiding kom je gegarandeerd met fantastische foto's thuis.
Marcel en zijn vrouw Karin hebben van te voren je verblijf tot in de puntjes voorbereid, met o.a een goed hotel en dit zorgt voor een onbezorgd, ontzettend gezellig ,fantastisch weekend.
Een echte aanrader!
Nogmaals bedankt Marcel en Karin.

 


Teambuilding

Teambuilden met fotografie. Een afdelingsuitje met je smartphone. Of een lezing over de kracht van Beeld . Ervaar hoe leuk en origineel het is om een zakelijk event te combineren met fotografie. Het kan natuurlijk in Den Haag, maar het is ook mogelijk om dit bij u op locatie te organiseren.

"Een hele dikke DANKJEWEL voor de enorm leuke workshop gisteren. Het gevoel in de voorbereiding was al goed maar je hebt de verwachtingen meer dan overtroffen! Je naam is gedurende de dag nog meerdere keren (in positieve zin) gevallen en de workshop was voor velen het hoogtepunt van het programma. We hebben ervan genoten, bedankt daarvoor!" Met vriendelijke groet,

P. Molenaar 


Wandelen en varen

Natuurlijk organiseert Fotoschool Den Haag ook fotowandelingen door het jaar heen. Vanaf juli biedt Fotoschool Den Haag een aantal keer de mogelijkheid om Den Haag ondersteboven te beleven. De fotoboot is een unieke ervaring  en moet je een keer meegemaakt hebben. 

"Dank je wel Marcel, voor de gezellige Fotowandeling door Den Haag, Ondanks de regen was het heel gezellig en ik heb weer een hoop geleerd, waar ik zeker mee aan de slag kan." Brigitte Dekker


Er gaat iets fout. Probeer het nog eens.
Geweldig! Het is gelukt! Je ontvangt de volgende keer de nieuwsbrief.

Abonneer je nu op de Nieuwsbrief van Fotoschool Den Haag

Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen