Fotocursussen

 

Heb je net een dure camera gekocht en kom je niet verder dan steeds maar weer foto’s te maken in de automatische stand? Zou je je camera beter willen kennen?  Zou je willen leren hoe je creatieve foto's kunt maken? Of wellicht heb je de basiskennis, maar zou je net een stap verder willen? Fotoschool Den Haag biedt meerdere cursussen.  Zowel privé als klassikaal. Jij bepaalt wat bij je past.

Basiscursus / Flitscursus / Portretcursus

 

 

 

 

"Wat een leuke, gezellige, leerzame cursus was dit. Ik heb in 2 avonden zoveel geleerd. Ik ga me in het najaar zeker inschrijven voor vervolgcursussen. Je krijgt gewoon zin om fulltime met je camera bezig te zijn en fantastische foto's te maken. Zeker nu ik zoveel meer met mijn camera kan."

Amanda


Fotoworkshops

 

Bij Fotoschool Den Haag zijn er heel wat workshops te volgen. Heb je de basis een beetje onder de knie, dan is het wellicht leuk om eens te kijken en te ervaren wat je allemaal met je camera kan doen.  Een workshop is geen cursus! Je gaat namelijk zelf aan de slag. Het is aan jou om de keuze te maken. Een technische of toch liever een creatieve workshop? Of allebei?

Belichtingstechnieken / Studiofotografie / Macrofotografie / Stilleven / HDR- fotografieCreatieve fotografie / Rembrandtlicht / Oude meesters

 

 

 

 

"In de laatste maand drie verschillende workshops bij Marcel gevolgd en niet zonder reden. Wat heerlijk om zo met fotografie bezig te zijn. Marcel is super fijn en ik kom zeker nog een keer terug! "

Caroline de Winter


Fotoreizen

 

Het organiseren van een fotoreis is misschien wel het leukste om te doen.  Steeds op zoek naar nieuwe plekken en mooie uitdagingen. Fotoreizen zijn duur.  Fotoschool Den Haag probeert  een fotoreis betaalbaar te maken en te houden voor iedereen met als doel  de deelnemers een waardevolle  en leerzame beleving te bieden.

Vogezen Frankrijk / Opaalkust Frankrijk

 

 

 

 

"Mezelf de fotoreis naar de Vogezen cadeau gedaan en ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Super locatie, mooie omgeving, lekker eten....en dan de begeleiding van Marcel. Alles komt aan bod en ik heb mega veel geleerd, ik ben opnieuw geïnspireerd en mijn fun in fotograferen is terug van weg geweest. Marcel, ontzettend bedankt voor je enthousiasme, je kennis en kunde, je inzet en dit was niet mijn laatste fotoreis."

Mélanie Veenman

 


Teambuilding

 

Teambuilden met fotografie. Een afdelingsuitje met je smartphone. Of een lezing over de kracht van Beeld . Ervaar hoe leuk en origineel het is om een zakelijk event te combineren met fotografie. Het kan natuurlijk in Den Haag, maar het is ook mogelijk om dit bij u op locatie te organiseren.

 

Kernwaarden in beeld / De kracht van beeld / Teambuilden met je Smartphone

 

 

"Een hele dikke DANKJEWEL voor de enorm leuke workshop gisteren. Het gevoel in de voorbereiding was al goed maar je hebt de verwachtingen meer dan overtroffen! Je naam is gedurende de dag nog meerdere keren (in positieve zin) gevallen en de workshop was voor velen het hoogtepunt van het programma. We hebben ervan genoten, bedankt daarvoor!" Met vriendelijke groet,

P. Molenaar

 


Wandelen en varen

 

Natuurlijk organiseert Fotoschool Den Haag ook fotowandelingen door het jaar heen. Vanaf mei biedt Fotoschool Den Haag een aantal keer de mogelijkheid om Den Haag ondersteboven te beleven. De fotoboot is een unieke ervaring  en moet je een keer meegemaakt hebben. In maart start de inschrijving.

Fotowandeling / Den Haag ondersteboven / Den Haag door de lens

 

 

 

 

"Dank je wel Marcel, voor de gezellige Fotowandeling door Den Haag, Ondanks de regen was het heel gezellig en ik heb weer een hoop geleerd, waar ik zeker mee aan de slag kan." Brigitte Dekker


Bij Fotoschool Den Haag gaat het er niet om de beste fotograaf ter wereld te worden. De cursussen, workshops en fotoreizen zijn vooral gericht op mensen die geïnspireerd willen worden en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van fotografie. Met en van elkaar willen leren, ongeacht of je beginner of gevorderd fotograaf bent. Verbinding door verbeelding, daar draait het om. Betaalbaar, laagdrempelig en van goede kwaliteit. Bekijk het aanbod...er is vast iets voor je bij.

Piet Heinplein 50 (Fotostudio)
Den Haag

06-29428209

KVK: 27364985
BTW-ID : NL001967655B80
IBAN: NL44KNAB 02548 75440

(c) 2022 Fotoschool Den Haag