• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Rembrandtlicht

De magie van Rembrandtlicht

In deze workshop leer je wat er zo bijzonder is aan dit licht. In een boeiende presentatie krijg je informatie over het werken met flitsers, lampen en hulpmiddelen om het mooiste licht te krijgen voor je model.  Een model is aanwezig om live te laten zien hoe je met diverse opstellingen en instellingen licht kan vormen. Daarna is het de beurt aan jou om te experimenteren. 
Alle apparatuur is aanwezig, je hoeft alleen je camera mee te nemen. Zelf fotografeer ik graag mijn portretten met een 70-200 mm. Heb je deze niet dan adviseer ik om een object  >50 mm mee te nemen. Triggers worden beschikbaar gesteld tijdens de workshop. Dit is je kans om een keer met studio-apparatuur te werken. Maar ook als je thuis geen studiolampen thuis hebt, kun je de technieken ook toepassen met een flitser, raam of andere lichtbronnen!
Alle deelnemers ontvangen na afloop een link om de nodige achtergrondinfo te kunnen downloaden.

Inschrijven

Zorg dat je erbij bent. De workshops gaan door bij een minimum van 3 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is (zolang de maatregelen gelden mbt de corona-richtlijnen) ook slechts drie personen.  Zo is er wel  voldoende ruimte voor individuele aandacht. Wil je nog nadere informatie, schroom niet om mij te bellen of te mailen.

Locatie, prijs en info

Plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Inloop is vanaf  19.45 uur. We starten om 19.30 uur en rond 22.30 uur houden we er mee op. Kies je voor de middagworkshop dan starten we om 13.00 uur en eindigen we rond 16.00 uur.
 

Zakelijk?

Deze workshop is ook zakelijk te boeken als teambuildingsactiviteit.