• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Studiofotografie introductie

Introductie Studiofotografie

Ervaar zelf de mogelijkheden van een fotostudio

In deze workshop ga je zelf aan de slag met studio-apparatuur zoals, flitsers, lampen, triggers, achtergronden, filters, modifiers, etc. Je leert wat er zo bijzonder (leuk) is om te werken met studio-apparatuur. We starten met een boeiende presentatie waarin je de nodige informatie krijgt over het gebruik van flitsers, lampen en hulpmiddelen. Alles om er voor te zorgen dat het model het mooiste licht krijgt.  Daarna is het de beurt aan jou om te experimenteren. 

Zelf aan de slag

Alle apparatuur is aanwezig, je hoeft alleen je camera mee te nemen. Zelf fotografeer ik graag mijn portretten met een 70-200 mm. Heb je deze niet dan adviseer ik om een object  >50 mm mee te nemen. Triggers worden beschikbaar gesteld tijdens de workshop. Dit is jouw kans om een keer met studio-apparatuur te werken. In de studio heb ik drie verschillende opstellingen gemaakt. Je kan en mag ze allemaal uitproberen! Maar ook als je thuis geen studiolampen thuis hebt, kun je de technieken ook toepassen met een reportageflitser, een raam of een andere lichtbron! Of wellicht ben je van plan om een kleine studioset aan te schaffen. Na deze workshop weet je precies wat je nodig hebt. Ik vertel je er graag alles over.
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de workshop bovendien een digitaal bestand met diverse belichtingsmogelijkheden en een e-book over studiolicht.

Locatie, prijs en info

De workshop kost €59,-  De workshops gaan door bij een minimum van 4 deelnemers en max zes deelnemers. Zo is er wel  voldoende ruimte voor individuele aandacht.  Iedereen die zijn of haar camera weet te bedienen kan meedoen. Plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Inloop is vanaf  19.15 uur. We starten om 19.30 uur. Rond 22.15 uur is de workshop ten einde en ga je naar huis met een nieuwe ervaring.

Zakelijk?

Deze workshop is ook zakelijk te boeken als teambuildingsactiviteit.