• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Team tegen het licht

Fotoworkshop Team tegen het licht

We worden dagelijks gevoed door duizenden beelden. Onze hersenen maken overuren om alle beelden te verwerken. De meeste beelden vergeet je snel, maar soms blijft een beeld hangen. In de fotografie zijn er technieken om er voor te zorgen dat mensen bepaalde beelden blijven herinneren. Dat is natuurlijk erg interessant als je een boodschap hebt te verkondigen. In een tijd waarin iedereen fotografeert en fotografie leuk vindt, heb ik deze fotoworkshopbedacht. Speciaal voor (kleine) teams die hun beeld willen versterken. 

 

Team in beeld

In deze workshop gaan we op zoek naar het juiste beeld, passend bij het team dat jij vertegenwoordigt. Hoe denk jij hoe anderen jou zien als team? Hoe zie je jezelf eigenlijk? Maar misschien wel het allerbelangrijkste... hoe zou jij je als team willen profileren en welk beeld past daarbij? 
We starten met een levendige presentatie waarin uitgelegd hoe je fotografie kan inzetten om beelden te versterken. Jouw beeld als team! Hoe word je beïnvloed en welke technieken zijn er om beelden krachtiger te maken? Eigenlijk een minicursus (portret)fotografie. Vervolgens gaan we op zoek naar de kernwaarden / typeringen die voor jouw team van toepassing zijn. Met deze kernwaarden gaan we aan de slag!

 

Poster

In de ruimte zijn twee opstellingen gemaakt voor een fotoshoot. Teamleden gaan elkaar beurtelings fotograferen. De ene keer ben je fotograaf en de andere keer model. Het eindresultaat is een poster die de boodschap / uitstraling verbeeldt dat door het team is gekozen. Alle (overige) gemaakte foto’s worden met zorg nabewerkt en binnen enkele dagen na de workshop toegezonden aan de opdrachtgever. De poster(s) wordt binnen 5 dagen toegestuurd. Iedereen is verzekerd van een aantal foto's die tijdens de workshop wordt gemaakt. Zo heb je een blijvende herinnering aan een leerzame workshop. Oh ja...we eindigen met een hilarische uitsmijter, want een teambuildingsactiviteit moet behalve leerzaam ook vooral leuk zijn!

 

Locatie / Benodigdheden / tijd/ plaats

Deze workshop vindt plaats in de foto-atelier op het Piet Heinplein 50 te Den Haag. Het is ook mogelijk om deze workshop bij jou op locatie te laten plaatsvinden. Bij voorkeur in een inspirerende ruimte! Houd rekening met een ruimte van tenminste 30 m2. Een grote vergaderruimte zou bijvoorbeeld volstaan. Overige attributen en props zijn voor handen. Whiteboard / flipover en overig materiaal in overleg met opdrachtgever.

Deze workshop duurt ongeveer 3 - 3,5 uur. Kan ook 's avonds en in het weekend worden geboekt. Heb je een specifieke datum waarop het teamuitje / teambuildingsactiviteit moet plaatsvinden? Of wil je  deze workshop helemaal op maat gemaakt hebben ? Neem dan even contact op met mij. We gaan samen op zoek naar een geschikte datum en e bespreken de mogelijkheden.

 

Doelgroep

Teams die op zoek zijn naar een nieuwe manier van teambuilding. Max. grootte van de groep is 12 personen. De groep wordt dan opgedeeld in kleinere groepen (bv 4x3). Fotografie verbindt en dat maakt deze workshop zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Organiseren, creativiteit bevorderen, samenwerken en associëren zijn belangrijke onderdelen. De poster(s) kunnen in jouw organisatie opgehangen worden, zodat collega's direct weten met welk team ze te maken krijgen!

 

Prijs / condities

Deze richtprijs voor deze workshop is ca.  € 60,-  (per persoon). Afhankelijk van locatie en eventueel catering. Prijs wordt altijd geoffreerd op basis van de wensen van de klant. De workshop is inclusief een grote full color teamposter plus alle nabewerkte foto's die tijdens de workshop worden gemaakt.  Boek je de workshop in mijn foto-atelier, dan is de workshop incl. koffie, thee, fris en of bubbels. Het is mogelijk je teamuitje compleet te maken met een borrelarrangement. Meerkosten € 7,50 pp.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail of bel.