Home » Webshop

Presets voor Lightroom CC en Photoshop

Ze geven je foto’s net wat extra’s zodat je absoluut de Wow-factor krijgt!

Wil jij je foto’s in een handomdraai nabewerken zonder moeite? Dan is het beslist de moeite waard om Lightroom Presets te kopen.  Ik heb mijn beste, mooiste en meest gebruikte presets  voor jou verzameld.

Wat krijg je precies?

Je ontvangt in totaal maar liefst 120 presets bestaande uit zes verschillende genres.  Installeren is eenvoudig. Natuurlijk krijg je een documentje met een handleiding, maar ben je visueel ingesteld, kijk dan gewoon even hier: https://www.youtube.com/watch?v=vLW5S-DAq68. Ook via deze link is uitgebreide info te vinden: https://zoom.nl/presets  Kom je er desondanks toch niet uit? Stuur me dan een mailtje en ik help je op weg…

Wat zijn presets eigenlijk?

Presets zijn voorinstellingen voor het fotobewerkingsprogramma Lightroom CC en / of Photoshop. Je kunt ze gebruiken om je foto een bepaalde stijl te geven en bepaalde elementen te benadrukken of juist niet. Eenmaal geïnstalleerd, ga je met je muis over de gewenste preset en je ziet meteen de nieuwe look van je foto. Wat veel mensen niet weten is dat je de presets ook in Photoshop kan gebruiken. Eenmaal geïnstalleerd, dan is het mogelijk om in het menu op Filter en daarna op Camera Rawfilter te klikken. Makkelijk toch?

Bestellen doe je zo

De set met  120 presets kost slecht € 5,95. Klik op de rode bestelbutton en je wordt automatisch doorgelinkt. Na betaling ontvang je een link waarmee je ze direct kan downloaden.

Fotocadeaubonnen

Leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen...

Heb je helemaal geen inspiratie meer om een leuk cadeau te zoeken? Voor een verjaardag, voor een bedankje of voor de feestdagen? Bij Fotoschool Den Haag bestel je gewoon een fotocadeaubon! Je bepaalt zelf de waarde. Na betaling ontvang je een link waarmee je de bon kan downloaden. De cadeaubon is een heel jaar geldig! Tja, daarmee maak je iemand heel gelukkig mee... 

Maak een keuze uit een van onderstaande bonnen. Klik er op en je wordt automatisch doorgestuurd.