Home » Webshop

Presets voor Lightroom CC en Photoshop

Wil jij je foto’s in een handomdraai nabewerken zonder moeite? Dan is het beslist de moeite waard om Lightroom Presets te kopen?  Ik heb mijn beste, mooiste en meest gebruikte presets  voor jou verzameld. Presets geven je foto’s net wat extra’s zodat je absoluut de Wow-factor krijgt!

 

Wat zijn presets eigenlijk?

Presets zijn voorinstellingen voor het fotobewerkingsprogramma Lightroom CC en / of Photoshop. Je kunt ze gebruiken om je foto een bepaalde stijl te geven en bepaalde elementen te benadrukken of juist niet. Eenmaal geïnstalleerd, ga je met je muis over de gewenste preset en je ziet meteen de nieuwe look van je foto. Wat veel mensen niet weten is dat je de presets ook in Photoshop kan gebruiken. Eenmaal geïnstalleerd, dan is het mogelijk om in het menu op Filter en daarna op Camera Rawfilter te klikken. Makkelijk toch?

 

Wat krijg je precies?

Per pakket ontvang je 20 presets. Iedere preset is uniek. In de loop der tijd zal ik nog enkele pakketten samenstellen. Installeren is eenvoudig. Natuurlijk krijg je een documentje met een handleiding, maar ben je visueel ingesteld, kijk dan gewoon even hier: https://www.youtube.com/watch?v=vLW5S-DAq68. Ook via deze link is uitgebreide info te vinden: https://zoom.nl/presets

Kom je er desondanks toch niet uit? Stuur me dan een mailtje en ik help je op weg…

 

Bestellen doe je zo

Een set van 20 presets kost slecht € 4,95. Klik op de blauwe bestelbutton van jouw keuze en je wordt automatisch doorgelinkt. Na betaling ontvang je een link waarmee je ze direct kan downloaden. Het is ook mogelijk om alle pakketten in 1 keer te bestellen, met een flinke korting. 120 presets voor slecht € 22,75!