Locatie / Fotoatelier

Je eigen studio hebben, dat is de droom van iedere fotograaf. Ok, in mijn studio is het helaas niet mogelijk om een voetbalelftal te fotograferen of een auto naar binnen te rijden,  maar voor de rest biedt de studio wel alle faciliteiten. De studio is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor profielfoto's, gezinsshoots, loveshoots, zwangerschapsshoots en productfotografie. 

In de loop van de jaren heb ik behoorlijk wat extra materiaal verzameld. Studioflitsers, lampen, achtergrondschermen, reflectieschermen, etc.  De (meeste) apparatuur stel ik gewoon beschikbaar in mijn cursussen en workshops. Ik vind het leuk om mensen zelf te laten ervaren hoe het is om met een studioflitser te werken, hoe je een trigger kan gebruiken en welk licht je moet gebruiken. En dat maakt de studio zo bijzonder! Om die reden spreek ik liever over een foto-atelier. 

Gelegen in de leukste en hipste wijk van Den Haag op drie minuten lopen van het hartje centrum is mijn foto-atelier dé plek voor fotografie.

Hè, gezellig...

...is een veel gehoord geluid als mensen de ruimte betreden. Als je een dag op cursus gaat, dan is een goede inspirerende ruimte enorm belangrijk. En als je dan ook gewoon alles mag gebruiken, dan wordt zo'n dag een beleving. Veel informatie, veel praktijk, een goede lunch, een drankje naar afloop en vooral veel fotoplezier.

Locatie

Het foto-atelier bevindt zich in het Strijkdomein aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag. Hartje Zeeheldenkwartier. Het Strijkdomein is een muziekschool waar cello en vioolles wordt gegeven. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de ruimte te huren, hoefde ik niet lang na te denken... Muziek en fotografie komen samen. Op loopafstand van het centrum van Den Haag! Makkelijk bereikbaar met OV  en met de auto. Vaak is er wel parkeer plek in de buurt.  Parkeertip...de AH XXL in de Elandstraat is voordelig en soms zelfs gratis! Maar let op...om 23.00 gaat het hek dicht.