Reactie plaatsen

Reacties

Hannie
2 dagen geleden

een paar weken geleden de cursusdag flitsfotografie in Bunnik gedaan. Marcel wisselt instructie en informatieve filmpjes af met oefeningen. Eerst binnen, later buiten. Door de afwisseling, de duidelijke uitleg en de vele praktijkvoorbeelden, vliegt de dag voorbij. Ik heb heel veel geleerd, op een prettige manier. Dank Marcel voor de duidelijke uitleg en medecursisten voor de leuke foto's.

Winnie
4 dagen geleden

Marcel is no-nonsense en weet je in sneltreinvaart - maar toch ontspannen - te leren wat je moet weten om (nog) mooiere foto's te maken. Ik heb (bij de cursussen Flits- en Portretfotografie) enorm veel inspiratie opgedaan om thuis weer te gaan oefenen en kom zeker terug. Bedankt Marcel! PS Alleen voor de lunch zou je dit al moeten doen. :)

Ilse van Klooster
4 dagen geleden

Ik heb recent de fotocursus " Portret" bij Marcel gevolgd. Een ontzettend leuke en inhoudelijk goede cursus wat tot in de puntjes goed verzorgd is. 's Middags nog kunnen genieten van een uitgebreide Griekse lunch en tijdens het fotografen werden we zelfs nog verwend met een glaasje bubbels. Ik heb veel geleerd en kan deze cursus absoluut aanraden!

Anne-Marie
7 dagen geleden

Onlangs heb ik de workshop Macrofotografie gedaan. Na het voorstelrondje en de presentatie over de theorie konden ze zelf aan de slag in Marcels studio. Wat een gave ruimte en voor deze workshop was de grote tafel omgetoverd tot een snoepwinkel van spullen die je kon gebruiken voor de macrofoto's. Echt super leuk!

Pia Poot
8 dagen geleden

Twee weken geleden de basiscursus gevolgd in de Vogezen en geen moment spijt gehad. Fantastische locatie, zowel de omgeving als de B&B. Door de theorie-ochtenden en de uitleg van Marcel is mijn kennis opgefrist en vergroot. De middagen heerlijk uitgeleefd met de camera. Ik heb genoten!!!

Marijke van Overbeek
10 dagen geleden

Al diverse workshops en fotoreizen met Marcel gedaan en allemaal zijn ze even goed bevallen! Zo ook de laatste Flitsworkshop.
Deze keer op locatie in Bunnik, voor mij wat dichterbij dan Den Haag. De StayOkay in Rhijnauwen is een prima locatie in een prachtige omgeving. Door de afwisseling van theorie en praktijk binnen én buiten en niet te vergeten de uitgebreide lunch vloog de dag voorbij. Na deze workshop besloten om de flits weer vaker in te zetten bij mijn fotografie!

Marie-José van Delden
15 dagen geleden

Ik wilde leren fotograferen. Vond op internet de fotocursus van Marcel. Op naar de Vogezen! Het was een fantastische, intensieve, gezellige cursus. Ik heb er alles 'van de grond af aan' geleerd. Wist nog helemaal niets van fotograferen. De uitleg van Marcel en tips van de medecursisten hebben mij de basisprincipes van de fotografie geleerd. Het verblijf in de B&B van Michel en Miranda was fantastisch. Zij hebben er voor gezorgd dat de inwendige mens enorm werd verwend!

Remco Innemee
16 dagen geleden

Afgelopen weekeinde heb ik deelgenomen aan Marcel zijn Basiscursus Fotografie in de Vogezen. Ik heb een fantastisch weekeinde beleefd: een intensief programma met theorie, leuke en mooie uitstapjes om deze theorie toe te passen en 's avonds de fotobespreking met de kritische blik van de medecursisten. Ik heb veel geleerd, mijn puntjes op de i gezet en veel nieuwe inzichten gekregen. Dat alles op een super locatie waar aandacht is voor de inwendige mens en gezelligheid. M.a.w. een unieke combinatie van leren en gezeligheid op een mooie plek. Zeker een aanrader: je gaat van de 'automaat'stand' af en leert nog veel meer. Marcel, bedankt!

John van der Geer
16 dagen geleden

Dit weekend mee geweest naar de Fogezen in Frankrijk samen met mijn vrouw, ik heb de cursus gevolgd en mijn vrouw deed een wandeling in de ochtend, s'middags met z'n allen op stap om de onderdelen van de cursus in praktijk om te zetten, hier zijn heel wat mooie plaatjes geschoten. Bij terugkomst hebben we onze mooiste foto's uitgezocht en na het eten besproken. Geen kritiek maar wel punten waar we op moeten letten om te komen tot het perfecte plaatje.
Nu nog even over het verblijf: De B&B van Michel&Miranda is het verblijven waard, zeer gast vrij en de kamer, het ontbijt en het Diner zijn top, Haut Cuisine, alles bij elkaar, een top weekend. Wil je dit ook, neem je vrouw/man mee, erg gezellig.

Sasja
24 dagen geleden

Wat een volledige cursus; van de uitleg, tot de filmpjes, de tips, de inzichten! Maar ook het enthousiasme van Marcel zorgt ervoor dat je meteen foto's wilt gaan maken :) zelf had ik gekozen voor een individuele cursus, die ik zeker kan aanraden!

Beste Marcel!

Een groot genoegen je cursus te volgen. Ik weet dat je het al 100 keer gedaan hebt, maar om zelfs dan nog het materiaal levensecht over te brengen, dan ben je een supertalent. Dat kunnen niet veel leraren.

Ik fotografeer al 60 jaar (ben 72) en het was zo leuk om nieuwe dingen te leren. Dank en misschien zien we elkaar nog eens!

Groet,

Lex

 

18-2-2023

Dank Marcel,

Erg van genoten en veel geleerd!

Leuk om weer vol passie mee aan de slag te gaan.

Dank ook voor alle aanvullende linkjes, filmpjes, kaarten en documenten.

Wie weet nog tot een andere cursus.

groeten en tot ziens,

Albert

 

4  augustus 2022:

De privé basiscursus was heel erg leerzaam. Ondanks dat ik al best veel wist heb ik toch nog nieuwe dingen geleerd. Wat fijn is van een privé basiscursus dat je ook iets meer de diepte in kan gaan. Ik wil zeker nog vervolg cursussen gaan volgen bij Marcel.

Danielle Levöleger

 

2 augustus 2022:

Een privéles bij Marcel is een aanrader, voor beginners maar ook zeker voor fotografen met de nodige ervaring.
In de loop der tijd sluipen er toch wat foutjes in en dan is het nodig om weer de puntjes op de i te zetten.
Met succes en het zal een vervolg hebben.
Dank aan Marcel.

Pia Broersen

 

30 juni 2022:

Ik heb als beginner de privé-basiscursus gevolgd en daardoor mijn camera beter leren kennen en meer te weten gekomen over fotografie. Er is een goede basis gelegd en nu aan mij om ervaring op te doen zodat mijn foto's beter worden. Marcel is zeer enthousiast en weet zijn kennis goed en op een prettige wijze over te dragen. Ook de hoeveelheid 'naslagwerk' die je meekrijgt (usb) of nagezonden via de mail is erg handig. Een vervolgcursus ben ik tzt zeker voor in. Bedankt Marcel

Alexander

 

23 juni 2022

Heb de basis cursus gevolgd. Ongelooflijk wat je al in korte tijd kunt leren en hoeveel beter je foto's dan al worden! En het enthousiasme en betrokkenheid van Marcel is geweldig, hij doet er alles aan om jou als cursist de vaardigheden bij te brengen. Ik hoop in de toekomst nog een vervolgcursus of workshop te volgen.

 

15 juni 2022

Wat een leuke, gezellige, leerzame cursus was dit. Ik heb in 2 avonden zoveel geleerd. Ik ga me in het najaar zeker inschrijven voor vervolgcursussen. Je krijgt gewoon zin om fulltime met je camera bezig te zijn en fantastische foto's te maken. Zeker nu ik zoveel meer met mijn camera kan.

Amanda

 

30 mei 2022

Hele leerzame, gezellige en inspirerende foto-vakantie gehad met Marcel.
Zeker in voor herhaling

 

26 mei 2022

Mezelf de fotoreis naar de Vogezen cadeau gedaan en ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Super locatie, mooie omgeving, lekker eten....en dan de begeleiding van Marcel. Alles komt aan bod en ik heb mega veel geleerd, ik ben opnieuw geïnspireerd en mijn fun in fotograferen is terug van weg geweest. Marcel, ontzettend bedankt voor je enthousiasme, je kennis en kunde, je inzet en dit was niet mijn laatste fotoreis.

Mélanie Veenman

 

28 april 2022

Ik heb zelf voor een privé cursus gekozen en dat was mij niet tegen gevallen, ik ben 2 keer met een super smile naar huis gegaan en niet onbelangrijk , ik heb mijn camera veel beter leren kennen .
Dank je Marcel !!
Ik zal je wat mooie foto,s vannuit Africa toe sturen .
Warme Groet en nogmaals dank 🙏

Marie-Jeanne

 

23 april 2022

Op 15/4/22 de workshop flitsfotografie gehad bij Marcel van Berkel.
Leuke groep en gezellige sfeer, mede door de niet aflatende- bruisende en duidelijke uitleg van hem. Veel geleerd!
Kijk terug op een zinvolle workshop.

Nelly Smits

 

12 april 2022

Samen met een vriendin de basiscursus gevolgd. Zo veel geleerd. Marcel legt alles duidelijk uit en geeft tips bij de foto’s die we maken. Nu al zin in de fotocursus in de Vogezen.

Nicolle

 

26 maart 2022

In de laatste maand drie verschillende workshops bij Marcel gevolgd en niet zonder reden. Wat heerlijk om zo met fotografie bezig te zijn. Marcel is super fijn en ik kom zeker nog een keer terug!

Caroline de Winter

 

26 maart 2022

Wederom een fantastisch leuke en praktische workshop bij Marcel gevolgd. HDR en lange sluitertijden hebben nu geen geheimen meer voor mij :-)
Dank je voor de mooie avondwandeling en de goede nazorg met e-book en software!

 

17 maart 2022

Wat een fantastische middagen had ik bij Marcel in zijn Fotoschool. Ergens vastgelopen in de aanschaf van een andere camera en nieuwe lenzen kwam ik bij hem terecht. Inspirerend en vakkundig heeft hij mij in korte tijd weer enthousiast gemaakt voor de (macro)fotografie. Dank Marcel!

Rob Lammertse

 

7 maart 2022

Beetje late reactie, maar wil toch even kwijt dat het kerstkadootje van mijn dochter - workshop portret fotografie 'Oude Meesters' een schot in de roos was. Dank Anne, dank Marcel en dank medecursisten, ik heb genoten en ben blij met het eindresultaat!

 

21 februari 2022

De workshop portret fotografie "Oude Meesters" gedaan. Beetje eng om ook zelf model te zijn, maar allemachtig wat was het leuk en gaaf en hartelijk en ontspannen .....
Mijn foto's van de mede cursisten ga ik met hen delen, maar ik kan verklappen dit smaakt naar meer! Top zondagmiddag!

 

6 januari 2022

Fotoreis Vogezen in november 2021
In één woord fantastisch. Alles tot in de puntjes verzorgd. Super leuke workshops en hiervan genoten. Zelfs met mini's werken, wat ik eerst niet zag zitten, leverde veel lol en hilariteit op. Ik zou ze nu bijna zelf gaan kopen. Aan motivatie ontbreekt het Marcel niet. Een docent in hart en nieren. Ook Michel en Miranda van Entre les Source mijn complimenten voor het eten en de gezelligheid. Mijn volgende Vogezen reis weer geboekt hoor. Ik kijk er naar uit. Thx. Annelize van der Helm avanderhelm@casema.nl

 

15 november 2021

Geweldig leuke en leerzame cursus. Zeker een aanbeveling. Heel veel geleerd. Een kleine groep deelnemers is ook fijn zodat iedereen aan bod komt. Overigens ook een zeer lekkere lunch in een leuk restaurant.

 

15 november 2021

Marcel heeft me vertrouwd gemaakt met de flitser die ik al geruime tijd in mijn bezit heb maar nooit tevreden was op het resultaat. Heel duidelijk is uitgelegd in theorie en praktijk wat de verschillende mogelijkheden zijn waar ik thuis meteen mee verder kon. De buitengewoon goede lunch is ook zeker het vermelden waard.

 

26 oktober 2021

Een fotovakantie naar de Vogezen o.l.v. Marcel levert een leerzame ervaring op en tevens een heerlijk vakantie gevoel mede dankzij de mooie ambiance en omgeving.
Marcel geeft duidelijke aanwijzingen, voor iedere fotograaf ( van welk niveau dan ook) valt er veel te leren.

10 oktober 2021

E-mailadres *
kweerd@gmail.com

Bericht *
Onwijs veel geleerd tijdens de workshop flitsfotografie.
Met het bijbehorende theorie en oefen boek ga ik nog meer leren over het gebruik van flitsers.

 

Cor kweerd@gmail.com

12 dagen geleden

Marcel leert je In twee avonden de basis van de fotografie.
Dit alles vindt plaats in een relaxte sfeer in een mooie ruimte in Den Haag. Ik heb weer een aantal zaken bij geleerd!

 

Fotoreis Vogezen september 2021:

Wat waren het geweldige dagen!!
Donderdag vertrok ik naar de Vogezen. Het waren pittige dagen, maar wat hebben we het ontzettend leuk gehad!! Enorm veel geleerd, zowel van Marcel van @fotoschooldenhaag als van elkaar!!
En dan de enorme goede verzorging van @entre.les.sources
Michel en Miranda die enorm betrokken waren! Wat een schatten!
Hoewel de nadruk niet lag op portret fotografie mocht ik toch een beetje los gaan. In een prachtige locatie had Marcel flitsers opgesteld. Een medecursiste had prachtig haar, dus ik wilde heel graag iets uitproberen.Wat geweldig dat dit kon en dat Marcel met alle geduld hielp om de flitsers te stellen!

ariene Fotografie

 

Annelize van der Helm avanderhelm@casema.nl

3 maanden geleden

Fantastische flitscursus gehad afgelopen zaterdag. Het was een topdag. Marcel is een bevlogen fotograaf die op een inspirerende manier les geeft. Ik kom zeker terug bij één van zijn andere workshops. Een dikke 10 van mij. Groetjes Annelize

 

Nikita Nikitakaffa@gmail.com

4 maanden geleden

Gisteren heb ik een super leerzame en fijne portretcursus van Marcel gehad!
Zijn enthousiasme spat er vanaf! We hebben dan ook een super mooi resultaat geboekt!
Zeker een aanrader en ik kom zeker terug !

 

Robert Fredriksz fredr006@ziggo.nl

4 maanden geleden

Prive cursus 'Ken je Camera' gevolgd in de privé studio van Marcel. Met mijn nieuwe camera de functies belichting, sluitersnelheid en diafragma doorgenomen. Zijn enthousiasme voor fotografie en kennis van camera's heeft mij enorm geholpen. Ik ga zeker vervolgcursussen bij Marcel volgen !

 

Ingrid ingrid.oosterdijk@gmail.com

5 maanden geleden

Yes, nu weet ik wat al die getallen en icoontjes in het scherm van mijn nieuwe camera betekenen! Marcel geeft een hele mooie basis om je camera echt te gaan gebruiken en niet alleen op de automatische stand foto’s te maken.

 

Melanie m.lammers@sassenheim.valk.com

6 maanden geleden

We hebben een basis privé cursus geboekt bij Marcel, zodat we in corona tijd op een veilige manier wat konden leren over fotografie. Er is een wereld voor mij open gegaan, ik heb een hoop geleerd waar we mee aan de slag kunnen! Het is leuk dat je huiswerk mee krijgt en de theorie van les 1 direct toegepast in de praktijk en tijdens les 2. Super bedankt!

 

Frans kaffa Info@ctbhaaglanden.nl

6 maanden geleden

Flits cursus gevolg bij fotoschool Den Haag super veel geleerd en neem tegenwoordig altijd mijn flitser mee.

 

Alexander de Rooy Alexanderderooy@outlook.com

7 maanden geleden

Afgelopen zaterdag de cursus flitsen gedaan bij Marcel. Het was zeer leerzaam en motiverend. Leuk dat je tijdens alle theorie het geleerde ook gelijk in pratijk uitvoerd in de studio. Marcel bedankt.

 

Jan Peters jc_peters@ziggo.nl

7 maanden geleden

Afgelopen week twee ochtenden de basiscursus flitsen en draadloos flitsen gevolgd. Helaas door Corona een privé cursus maar dat is zeker geen straf met een inspirerende cursusleider als Marcel. Ik heb veel geleerd en geoefend en voel me nu in staat de flitser op een goede manier in te zetten. Bedankt Marcel, het was top.

 

Mieke Bergkamp mieke.bergkamp@gmail.com

7 maanden geleden

Fotograferen doe je met je hart en je verbeelding, flitsen doe je met...... ehhh, techniek, instellingen, berekeningen??? :-O
Een dag flitsen met Marcel laat zien dat je verbeelding de motor is wanneer je flitst. Een workshop die didactisch goed in elkaar zit, je gul voorziet van inspirerende voorbeelden en elke flitsdummy (zoals ik) aan het eind van de dag vol vertrouwen en praktische handvatten op pad stuurt. O ja, en dan is het ook nog heel relaxed en gezellig. Hoe dat kan? Ga het zelf maar ervaren, je krijgt er geen spijt van!

 

Inge van der Zwan-Dijkman ingevdzwan@planet.nl

8 maanden geleden

Vandaag een privécursus flitsen gehad van Marcel. Het was een super inspirerende ochtend. Ik heb genoten van zijn enthousiasme en kennis. Dank je wel Marcel. Tot de volgende keer.

 

Claudia Zanin info@aninconzeta.nl

8 maanden geleden

Beste Marcel,
De 1 op 1 workshop was echt heel fijn, vooral ook door jouw flexibiliteit om het programma dat je had voorbereid los te laten om in te gaan op mijn vragen. Het werd daardoor voor mij een workshop op maat waar ik veel van op heb gestoken. Je hebt een bak aan kennis in huis; fijn dat je de kneepjes van het vak met me hebt willen delen. Dankjewel!

 

Greet g.fokker@outlook.com

10 maanden geleden

Marcel laat op heldere en enthousiasmerende wijze zien welke mooie, verbluffende en bijzondere resultaten je kunt krijgen met HDR foto's. Door de workshop HDR fotografie durf ik nu meer aan de slag te gaan met belichtingscompensatie.

 

Brigitte Dekker brigittedekker@live.com

een jaar geleden

Dank je wel Marcel, voor de gezellige Fotowandeling door Den Haag, Ondanks de regen was het heel gezellig en ik heb weer een hoop geleerd, waar ik zeker mee aan de slag kan.

 

Lieke lvdhoeven8@hotmail.com

een jaar geleden

Gisteren weer en wind getrotseerd om mee te doen met de avondwandeling, Hoe leuk was dit om te spelen met je camera wat zulke leuke effecten geeft. Gelukkig een lange winter voor me om verder te experimenteren.
Dank je wel Marcel voor de leuke avond

 

Natasja Kok nataskok@hotmail.com

een jaar geleden

Wat een super dag! Gisteren de workshop flitsfotografie gevolgd en de angst om met de flitser op pad te gaan is weg! Marcel is een bevlogen fotograaf en dit weet hij over te brengen op zijn cursisten. Samen met een mede cursist ga ik in november de workshop portretfotografie volgen. Nu al zin in! Marcel en medecursisten hebben mij een fijne zaterdag bezorgd:-)

 

Hannie jhdebles@ziggo.nl

een jaar geleden

Hele fijn leerzame dag gehad, gisteren deel genomen aan de workshop flitsfotografie. Wat een goede en begrijpbare uitleg
van Marcel. Ik ben een heel stuk wijzer en ga nu echt nooit meer zonder flitser de deur uit:-) Heb me gelijk op gegeven voor de portret fotografie. Ook de mede cursisten waren super. Marcel en mede Cursisten bedankt voor de fijne dag.

 

Cees ceesvanpeet@ziggo.nl

een jaar geleden

Na bij Marcel de een op een basiscursus gevolgde hebben, gisteren deelgenomen aan de workshop flitsfotografie. Wat een feest en wat een mogelijkheden. Wat een inspirerende sessie en wat een passie voor het vak van fotograaf. Er ging een wereld voor mij open van de mogelijkheden die je hebt door te " spelen" met licht. Grote complimenten aan Marcel en de medecursisten die er een geweldige dag van wisten te maken. Mijn rugzak is weer gevuld met theorie die ik in de komende tijd in de praktijk kan gaan beoefenen. Marcel bedankt! En ook al ga ik naar het oosten van het land verhuizen, Den Haag is niet einde van de wereld, dus ik weet je te vinden.

 

Marijke marijkevanoverbeek@hotmail.com

een jaar geleden

Gelukkig kon de Fotoreis naar de Franse Vogezen ondanks corona van 10-14 september doorgaan en daar heeft niemand spijt van gehad! Enorm genoten van het samen fotograferen met een leuke groep fotografen, van de heerlijke uitgestrektheid in de omgeving, en van de locatie waar alles gedaan werd om het ons naar de zin te maken . Last but not least was daar het enthousiasme van Marcel, die iedere dag een heel programma voor ons had voorbereid. Veel soorten fotografie kwamen aan bod, waarbij we 's morgens eerst uitleg kregen en daarna samen op pad gingen om het in de praktijk uit te gaan voeren. Zowel de minder gevorderde als de wat meer ervaren fotograaf kon zich helemaal uitleven en Marcel gaf ieder de ondersteuning daar waar dat gewenst was. Ook was er aan het eind van de middag de bespreking van een aantal van de gemaakte foto's. Alles bij elkaar waren het een paar top-dagen waar ik met heel veel plezier op terugkijk!

 

Jan janlancee@icloud.com

een jaar geleden

De fotoreis naar de Vogezen was geweldig. Leuke locatie, de gastheer en gastvrouw waren top. Onder leiding van Marcel leuke opdrachten gedaan, veel gezien en nog meer foto's gemaakt. Erg leuk om 's-avond, met een wijntje erbij, op het terras, de foto's van je mede cursisten te bekijken. Deze trip is een echte aanrader! Marcel bedankt voor al je inzet.

 

Hannah waha.hannah@gmail.com

een jaar geleden

Ontzettend leerzame en inspirerende workshop flitsfotografie bij Marcel gevold. Zeer goede en gedetailleerde uitleg gehad om vervolgens je geleerde kennis in daadkracht om te zetten. Handige tips en een usb stick meegekregen om alle informatie nog een keer na te lopen. Tevens was het gezellig, we zijn goed verzorgd met eten en drinken. Zeker een aanrader!

 

Kosta Portanger k.portanger@kpnplanet.nl

een jaar geleden

Vandaag de workshop flitsfotografie gevolgd bij Marcel. Buiten het feit dat het super gezellig was en het eten en drinken top verzorgd was was het enorm leerzaam en verrassend. De passie en vakmanschap die hij voor fotografie heeft weet Marcel op een zeer fijne en duidelijke wijze over te brengen!!!

 

Ronal Porras Ramírez ronal57porras@gmail.com

een jaar geleden

De workshop Introductie Studiofotografie was zeer leerzaam met veel persoonlijk aandacht. Marcel is geduldig en kan alles op een makkelijk manier uit te leggen vooral de lichtoptellingen voor portretfotografie. Zeker aangeraden.

 

Marijke van Overbeek marijkevanoverbeek@hotmail.com

2 jaar geleden

Het was heel fijn dat de workshop Flitsfotografie nog nét kon doorgaan vóór het stopzetten van alle workshops wegens Corona. De zaterdag vloog voorbij. Dat kwam door de afwisseling van de theorie en de praktijk. En niet te vergeten de onderbreking met de heerlijke lunch in dat leuke Griekse restaurantje.
Al met al veel duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht bij het oefenen in de praktijk. Tenslotte kregen we ook nog alle theorie en videofilmpjes op een sd kaartje mee naar huis om het nog eens na te kunnen kijken. Alles bij elkaar gemotiveerd geraakt om de flitser meer te gaan gebruiken!

 

Sandra su@xs4all.nl

2 jaar geleden

Deze dag (workshop flitsfotografie) zat goed in elkaar, mooie afwisseling tussen theorie, praktijk en ontspanning met een lekkere lunch. Ook heel fijn dat we achteraf alle info, inclusief goede video's, nog op een SD-schijfje meekregen. Marcel houdt van zijn vak en dat straalt hij uit!
Het enige wat ik nog zou kunnen opmerken, is dat één dag voor flitsen eigenlijk te weinig is. Ik denk dat je er uiteindelijk 3 dagen voor nodig hebt om het echt goed onder de knie te krijgen, inclusief buiten flitsen (nu alleen in studiosetting gedaan). Maar dit was een goede eerste start!

 

Hanna Vlietstra aj.vlietstra@hccnet.nl

2 jaar geleden

Eerder volgde ik al de flits workshop; gisteren de portret workshop. Net als de 1e keer, super leuke dag gehad, gelachen en geleerd en niet te vergeten heerlijk gegeten! Ik kom zeker terug!

 

Marcel van Ringelesteyn macleod@planet.nl

2 jaar geleden

Hele leuke workshop, misschien iets meer tijd krijgen voor de praktijk. Verder het enthousiasme en gezelligheid van Marcel, maakt het af. Verder, leuke mensen met dezelfde passie ontmoet en er zijn zeker leuke foto's tot stand gekomen....Kortom, een aanrader om hier een workshop te doen !!!

 

Sylvia Visser swmvisser@gmail.com

2 jaar geleden

Heel veel geleerd in een gezellige en ontspannen sfeer. Dat smaakt zeer zeker naar meer :-)

 

Esther evanlottum@gmail.com

2 jaar geleden

Ik heb inmiddels 3 workshops bij je gevolgd: Rembrandtlicht, Portretfotografie en Flitsfotografie. Elke keer vloog de workshop voorbij en stond ik met veel opgedane kennis en veel te hebben geoefend weer buiten. De workshops hebben een goede balans tussen theorie en praktijk. Je laat zien over veel vakkennis te beschikken en je wilt deze kennis zoveel mogelijk overbrengen op je cursisten. Dit doe
je met heel veel energie en enthousiasme. De groepen zijn klein waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht of extra wensen. Dat is erg prettig. Heel fijn ook dat je een usb-stick mee geeft om thuis nog verder in het onderwerp te duiken. Ik kom graag nog een keer terug.

 

Johan Verbeek johanverb@gmail.com

2 jaar geleden

Beste Marcel, Wat heb ik genoten van deze workshop. Jouw passie is mijn passie en dat is de fotografie. Daarom vind ik deze workshop zo leuk en ook goed van kwaliteit. Je had de cursus op de juiste wijze samengesteld met eerst de theorie en dan de oefeningen in de praktijk. Soms draaide je het om, om ons in te laten zien wat je met een flitser kan doen. Je gaf het een en ander op een stick mee naar huis waarop we alles nog even na kunnen zien. Kortom, je krijgt van mij de complimenten voor deze workshop. Ik hoop zeker nog eens bij je langs te komen. (En wat een lekkere lunch.) Groet uit Rotterdam van Johan.