Home » Aanbod tijdens Coronacrisis

Privécursussen

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het is ongelooflijk zuur om mensen teleur te stellen dat de workshops niet doorgaan. En dan heb ik het nog maar niet over het verlies van inkomsten. Ik kan mij goed voorstellen dat bij velen de moed in de schoenen is gezakt en de verveling toeslaat. Zelf heb ik lang nagedacht over de mogelijkheden die ik nog wel heb. Mijn foto-atelier is groot genoeg om gepaste afstand te nemen. En omdat ik thuis  nu wel uitgeschilderd ben, wordt het weer tijd voor actie.

Ik heb besloten om mijn tarieven wat naar beneden te gooien en mensen de mogelijkheid te bieden om een privé-cursus aan te bieden. Natuurlijk heb ik ook overwogen om mijn cursussen online aan te bieden, maar op de een of andere manier voelt dat niet goed. Daarom heb ik een aantal bestaande cursussen aangepast zodat ik hem nu 1 op 1 kan aanbieden.

Dus, komen de muren op je af en wil je nu een investering doen om je vaardigheden op het gebied van fotografie te vergroten? Kijk dan eens naar het volgende aanbod:

 

Privé Basiscursus fotografie

Privécursus Flitsfotografie

Privécursus Fotobewerking (lightroom)

 

Locatie

Plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. (zie locatie) De studio voldoet bovendien aan de richtlijnen, opgesteld door het RIVM. Zodoende blijven we altijd 1,5 meter uit elkaar.

Wil je nog nadere informatie, schroom niet om mij te bellen of te mailen.