• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Avondwandeling Den Haag

Avondwandeling (vanaf  1 maart 2021 weer nieuwe wandelingen)

Een geweldige belevenis...

Jouw kans om andere fotografen te ontmoeten en 's avonds de mooiste plekken te fotograferen in Den Haag. Ik neem je mee naar de beste fotospots in het centrum en geef je aanwijzingen hoe je het beste kan fotograferen.
Je krijgt tips en trucs over belichtingstijden en een mini-workshop HDR-fotografie is onderdeel van deze fotowandeling.
Je beleeft  niet alleen de hoogtepunten van wat Den Haag te bieden heeft, maar je leert ook deze op een originele manier te fotograferen.  Het antwoord op de vraag: Wat is nu het beste standpunt? En welk diafragma kan ik het best gebruiken?  De fotowandeling is speciaal geschikt voor (amateur)fotografen die het heerlijk vinden om inspiratie op te doen. Avondfototografie is echt een andere beleving!

Het programma

We starten om 19.30 uur in mijn foto-atelier aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag.  Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier, is dit een mooie start. We maken kort kennis met elkaar en ik geef een korte introductie over de techniek die we vanavond gaan gebruiken.  Om 20.15 uur  gaan we echt op stap.  Rond 22.15 uur houden we er mee op.  Na de wandeling is het mogelijk om gezamenlijk nog een drankje te drinken en de ervaring uit te wisselen. (deze consumptie is wel voor eigen kosten)

Benodigdheden

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met iedere camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera en compact camera). Maar een camera met een handmatige instelling is eigenlijk wel noodzakelijk! Voor deze wandeling is een statief zeer gewenst. Heb je er geen? Laat het mij weten. Ik heb een statief die je eventueel kan lenen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor persoonlijk begeleiding, want de groep is nooit groter dan 8 personen.

Waar voor je geld?

Heb ik je enthousiast gemaakt en zou je graag willen deelnemen?  De wandeling boek je voor €30,- p.p. Dit is inclusief koffie en iets extra's voor onderweg. Je krijgt als deelnemer bovendien een link om een uitgebreide informatieset te downloaden over HDR en avondfotografie.  Het minimum aantal deelnemers om deze wandeling door te laten gaan is vijf. Bij grote belangstelling worden nieuwe data bekend gemaakt.

De kleine lettertjes

Ben je met een groep van meer dan 5 personen, dan is het ook mogelijk op een ander tijdstip te reserveren.

De wandeling gaat niet door bij extreem slecht weer. Je krijgt uiteraard je geld terug of we zoeken naar een alternatief. Maar met een beetje regen wordt fotograferen nog veel leuker, dus het moet wel echt gaan sneeuwen of ijzelen! Hoe groot is die kans?


zomaar een reactie:

Lieke

Gisteren weer en wind getrotseerd om mee te doen met de avondwandeling, Hoe leuk was dit om te spelen met je camera wat zulke leuke effecten geeft. Gelukkig een lange winter voor me om verder te experimenteren.
Dank je wel Marcel voor de leuke avond!