• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Avondwandeling Den Haag

Avondwandeling Den Haag

Fotografie op grote hoogte. Inclusief beklimming van de Haagsche Toren!

 

Jouw kans om ’s avonds de mooiste plekken te fotograferen in Den Haag. Onze professionele fotograaf neemt je mee naar de beste fotospots in het centrum en geeft je aanwijzingen hoe je het best kunt fotograferen. Je krijgt tips en trucs over belichtingstijden en een miniworkshop HDR-fotografie is onderdeel van deze fotowandeling. Je beleeft niet alleen de hotspots van wat Den Haag te bieden heeft, maar je leert ook deze op een originele manier te fotograferen. Maar dat is nog niet alles, want als hoog(s)tepunt beklimmen we de Haagse Toren. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht op de skyline van Den Haag en nog verder!

De fotowandeling is super geschikt voor (amateur)fotografen die het heerlijk vinden om inspiratie op te doen. Avondfotografie is écht een unieke beleving!

NB: houd er rekening mee dat het beklimmen van de Haagse Toren ongeveer 1 uur in beslag neemt. Minder geschikt voor mensen met een hele slechte conditie.

Het programma

We starten om 19.00 uur in het foto-atelier van Fotoschool Den Haag aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag. Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier, is dit een mooie start. We maken kort kennis met elkaar en in een korte presentaite krijg je een introductie over de technieken die we vanavond gaan gebruiken.  Rond 19:30 gaan echt op stap.  Na een wandeling langs vele hoogtepunten, zoals het Binnen- en Buitenhof en het Lange Voorhout, komen we rond 21.00 uur bij de Haagsche Toren. Deze gaan we dus beklimmen.  Het uitzicht daar is spectaculair!  Rond 22.00 zijn we weer beneden en beëindigen we de wandeling.

Benodigdheden

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met iedere camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera en compact camera). Maar een camera met een handmatige instelling is eigenlijk wel een pré! Voor deze wandeling is een statief zeer gewenst. Heb je er geen? Laat het mij weten. Ik heb een statief die je eventueel kan lenen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor persoonlijk begeleiding, want de groep is nooit groter dan 10 personen.

Wat kost het?

Deze bijzonder fotowandeling met beklimming van de Haagsche Toren, kost €40,- per persoon en duurt ca. drie uur. Reserveer nu je plek voor een van de aangegeven vaste data. Je ontvangt een bevestiging waarna de gegevens worden doorgestuurd naar Ga Den Haag. Fotoschool Den Haag en Ga Den Haag hebben een samenwerkingsverband. Deze workshop wordt onder de vlag van Ga Den Haag georganiseerd. Zodra de workshop de minimale bezetting heeft, ontvang je het definitieve bewijs van deelname, de factuur en nadere informatie.

Inbegrepen: entree Haagse Toren / koffie en iets extra’s voor onderweg / wandeling onder leiding van onze professionele fotograaf en een link om een uitgebreide informatieset te downloaden over HDR en avondfotografie.

 

Het is ook mogelijk deze workshop zakelijk te boeken op een andere datum, bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit. In dat geval neem je contact op met Ga Den Haag. Tel. 070 747 0102.  Daar vertellen ze je graag wat de  mogelijkheden zijn.


zomaar een reactie:

Lieke

Gisteren weer en wind getrotseerd om mee te doen met de avondwandeling, Hoe leuk was dit om te spelen met je camera wat zulke leuke effecten geeft. Gelukkig een lange winter voor me om verder te experimenteren.
Dank je wel Marcel voor de leuke avond!