Avondwandeling Den Haag

Jouw kans om ’s avonds de mooiste plekken te fotograferen in Den Haag. Ik neem je mee naar de beste fotospots in het centrum en geeft je aanwijzingen hoe je het best kunt fotograferen. Je krijgt tips en trucs over belichtingstijden en een miniworkshop HDR-fotografie is onderdeel van deze fotowandeling. Je beleeft niet alleen de hotspots van wat Den Haag te bieden heeft, maar je leert ook deze op een originele manier te fotograferen.

De fotowandeling is zeer geschikt voor (amateur)fotografen die het heerlijk vinden om inspiratie op te doen. Avondfotografie is écht een unieke beleving!

Het programma

We starten om 19.00 uur in het foto-atelier van Fotoschool Den Haag aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag. Gelegen in het hartje van het Zeeheldenkwartier, is dit een mooie start. We maken kort kennis met elkaar en in een korte presentatie krijg je een introductie over de technieken die we vanavond gaan gebruiken.  Rond 19:45 gaan echt op stap.  Na een wandeling langs vele hoogtepunten, zoals het Binnen- en Buitenhof en het Lange Voorhout, komen we natuurlijk ook bij de mooiste plek om de skyline van Den Haag vast te leggen. Rond 22.00 zijn we weer terug en beëindigen we de wandeling.

Benodigdheden

Deelname aan deze fotowandeling kan gewoon met iedere camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera en compact camera). Maar een camera met een handmatige instelling is eigenlijk wel een pré! Voor deze wandeling is een statief zeer gewenst. Heb je er geen? Laat het mij weten. Ik heb een statief die je eventueel kan lenen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor persoonlijk begeleiding, want de groep is nooit groter dan 8 personen.


zomaar een reactie:

 

Wanda

Wederom een fantastisch leuke en praktische workshop bij Marcel gevolgd. HDR en lange sluitertijden hebben nu geen geheimen meer voor mij :-) Dank je voor de mooie avondwandeling en de goede nazorg met e-book en software!

 

Lieke

Gisteren weer en wind getrotseerd om mee te doen met de avondwandeling, Hoe leuk was dit om te spelen met je camera wat zulke leuke effecten geeft. Gelukkig een lange winter voor me om verder te experimenteren.

Dank je wel Marcel voor de leuke avond!