• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Creatieve Fotografie

Workshop Creatieve fotografie

Gooi je haar los...

Veel fotografen, zowel beginnend als gevorderd, kampen vaak met een "photo-block" (je weet wel, net als schrijvers wel eens een writers-block hebben). Je hebt een dure camera in huis, maar het duurt wel weer even voordat je hem mee kan meenemen op vakantie.  Tja, en voor de rest heb je niet zoveel inspiratie meer.  Herken je dit?  ZO ZONDE!! Er is namelijk zoveel meer plezier te beleven met een camera dan alleen maar vakantiefoto's te maken.

In deze bijzondere workshop gaan we aan de slag om jou genoeg inspiratie te geven voor de komende jaren.

Inspiratie en creativiteit

Als je ooit een basiscursus fotografie hebt gedaan, of iets verder bent gekomen dan je handleiding, dan weet je dat er heel wat regels zijn om een (goede) foto te maken. Het leuke van deze workshop is dat we vooral  van de regels gaan afwijken. Aan de hand van tientallen voorbeelden laat ik je zien wat  je allemaal kan doen om hele bijzondere foto's te maken. Maar daarnaast geef ik je ook tips en trucs hoe je jezelf kan uitdagen en inspiratie kan krijgen om je camera optimaal te benutten. Het wordt dus een echte workshop! Gedurende de dag staan er diverse opstellingen in de studio, zodat je eindeloos kan experimenteren met licht, materiaal, achtergronden, etc. We gaan bizarre foto's maken, dus trek niet je mooiste kleding aan! Echt, aan het eind van de middag is het een puinhoop van jewelste, maar dat maakt deze workshop juist zo leuk.

Wat heb je nodig?

Welke camera je hebt maakt niet uit, maar een camera waarmee je de sluitertijd en diafragma handmatig kan aanpassen is wel een pré.  Alle extra materialen die we gaan gebruiken worden door mij beschikbaar gesteld.

Locatie

Plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het0openbaar vervoer te bereiken.  We starten om 10.30 uur en vanaf 16.00 uur ronden we de workshop af.

Prijs en info

De workshop kost €99,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, uitgebreide luxe lunch, koffie / thee en een borrel.  Iedereen die zijn of haar camera weet te bedienen kan meedoen.

Wil je nog nadere informatie, schroom niet om mij te bellen of te mailen.