• Verbinding door verbeelding
 • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
 • Haal alles uit je camera
Home » Het aanbod » Privécursus Luminar 4 en AI

Algemeen:

Ten tijde van deze vervelende coronacrisis, is het mogelijk om een privé-cursus te volgen. Privéles is dé mogelijkheid om de cursus helemaal op maat (dus op jouw wensen) af te stemmen. Afhankelijk van het onderwerp gaan we ook aan de slag met praktijkoefeningen. Bij sommige privécursussen krijg je zelfs wat huiswerk mee om je vaardigheden te vergroten.

Geef je foto's een boost

Je foto's nabewerken... de een vindt het maar gedoe en de ander zweert er bij. Naar mijn mening bepaalt de foto die je direct met je camera maakt voor 75% het eindresultaat. De overige 25% doe je in de nabewerking. Maak niet de denkfout dat nabewerking van foto's alleen in het digitale tijdperk is ontstaan. Vroeger in de doka werden technieken als doordrukken en tegenhouden veelvuldig toegepast. Maar toegegeven...het is er allemaal wel een stuk gemakkelijker op geworden. In deze privécursus leer ik je hoe je je foto's kan nabewerken in Luminar.  Maak kennis met Luminar 4 en Liminar AI. Het is het betaalbare alternatief voor Lightroom en Photoshop, maar veel fotografen hebben Luminar ook als extra software aangeschaft. Daarnaast is Luminar ook nog redelijk eenvoudig te leren, i.t.t. LR en PS
 

Voor wie:

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar foto's wil nabewerken. Ik laat je mijn workflow zien en je ontvangt heel veel tips en trucs. Daarnaast laat ik ook zien hoe je portretten kan retoucheren en hoe je saaie luchten van landschappen kan vervangen. Enige basiskennis is een pré, maar niet noodzakelijk.

In deze privécursus leer je de echte basis:

 • het importeren van je foto's
 • het beoordelen van je foto's
 • de catalogusfunctie van Luminar
 • het bewerken (ontwikkelen) van je foto's en tot slot
 • het exporteren van je foto's.

N.B. Heb je een of meerdere foto's die je graag als voorbeeld zou willen gebruiken tijdens deze cursus? Stuur hem op of neem ze mee!

  Locatie

  De plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM, zodat de 1,5 meter afstand wordt nageleefd.

  Prijs en info

  Deze privé-cursus Luminar kost € 49,- en duurt ca. 2 tot 2,5 uur uur. Na inschrijving neem ik contact met je op om een geschikte datum en tijdstip te vinden. De cursus kan gepland worden op ieder gewenst dagdeel. Ook in het weekend of 's avonds.