• Verbinding door verbeelding
  • Blijf je ontwikkelen als fotograaf
  • Haal alles uit je camera
Home » Prive-les

Privéles? Dat kan natuurlijk ook!

Het kan zomaar zo zijn dat je helemaal geen tijd of zin hebt in een klassikale workshop of cursus. Je wilt snel aan de slag en je camera doorgronden, of wellicht heb je gewoon een andere reden. Privéles is uiteraard wat duurder dan een groepsles, maar het is dé mogelijkheid om de cursus helemaal op maat (dus op jouw wensen) af te stemmen.  Wil je de basis nog een keer doornemen, een privéles Lightroom, een opfrisser over de belichtingsdriehoek of heb je andere vragen wellicht.  Boek dan gewoon een privéles.

Even de voordelen op een rijtje:

-volledige 1 op  1 aandacht van een professionele fotograaf

-aan de hand van een intake bepalen we de lesstof*

-we bepalen samen wanneer je de lessen wilt volgen. Overdag of 's avonds.

Locatie

De plaats van handeling is mijn foto-atelier aan de Piet Heinplein 50 te Den Haag. De cursusruimte met fotostudio is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Maar wil je liever op locatie (in jouw organisatie of bedrijf wellicht?) dan is dat ook bespreekbaar.

Prijs en info

Deze intensieve privé-cursus basisfotografie bestaat uit twee lesblokken van 3 uur en kost €120,- 

Deze cursus is inclusief cursusmateriaal, hand-outs en nazorg.

Een opfrisles kan ook. Vraag mij het hem van mijn lijf, laat je foto's analysen of laat mij de belichtingsdriehoek nog eens uitleggen. Alles is mogelijk. Een opfrisles kost €20,- per uur.

Specialistische cursus

Het is ook mogelijk een specialistische cursus te volgen. Denk aan Portretfotografie, Studiofotografie of Flitsfotografie. (of een combinatie). Deze intensieve privé-cursus bestaat uit 2 lesblokken van 3 uur en kost €120,-   Deze cursus is inclusief cursusmateriaal, hand-outs en nazorg

Een persoonlijke vrijblijvende intake is onderdeel van deze cursus. We bespreken je wensen en maken eventueel al een planning. Na deze cursus heb je beslist alle vaardigheden om goed te fotograferen. Een uitstekende basis bijvoorbeeld om een vakopleiding te gaan doen of om alles uit je hobby te halen. Wil je nog nadere informatie of is iets niet duidelijk? Schroom niet om mij te bellen of te mailen.