Een goede zakelijke foto bepaalt mede hoe serieus je wordt genomen als persoon of bedrijf.

 

Voor ZZP-ers en particulieren

Een goede profielfoto is  een zeer belangrijk onderdeel van gebruikersprofielen op social media, maar wordt ook gebruikt voor je CV. Het is van groot belang dat je aandacht schenkt aan een goede profielfoto. Het bepaalt mede hoe serieus je wordt genomen als persoon of als bedrijf. Een goede profielfoto is uitnodigend, goed belicht en representatief. De eerste indruk moet onuitwisbaar zijn. Het is onbegrijpelijk dat op een zakelijk platform als LinkedIn, nog steeds foto's staan van managers die in hun zwembroek op de camping staan te BBQ-en.  Maar ook foto's van kinderen of kleinkinderen worden geplaatst als profielfoto!

Met het volgen van de cursus Professional headshooting, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om mensen in hun kracht te fotograferen.  Steeds op zoek naar de connectie om te komen tot het beste en meest geschikte beeld. In opdracht van Dynamisch Bureau, heb ik inmiddels honderden mensen voor de camera gehad. Foto's waarmee je jezelf kan profileren op alle sociale media. 

Werkwijze

In mijn fotoatelier in Den Haag maak ik een serie foto's. Voorafgaand aan de shoot spreken we alles door en gaan daarna aan de slag. De uitsnede van een profielfoto is vaak vierkant en vanaf borsthoogte gefotografeerd. De shoot duurt ongeveer een half uur. Tijdens de shoot werk ik met verschillende achtergronden en is het mogelijk om van outfit te veranderen. Met behulp van een kledingwijzer die je toegestuurd krijgt, kun je bepalen welke kleding voor jou representatief is.  Na de shoot lever ik in de regel binnen twee dagen de foto's op.  De foto's zijn met zorg nabewerkt en te gebruiken voor alle social media.

Locatie

Een individuele fotoshoot vindt plaats in mijn foto-atelier in Den Haag.

Wil je een afspraak maken? Vul dan bijgaand formuliertje in of stuur mij dan een e-mail naar:  info@beeldconnect.nl 

Je ontvangt van mij vervolgens een bevestiging van de afspraak met nadere informatie over de fotoshoot, inclusief een kledingwijzer.

Profielfotoshoot

€ 69,00

Profielfotoshoot

€ 69,00

Een goede zakelijke foto bepaalt mede hoe serieus je wordt genomen als persoon of bedrijf.